Termene si condiții de utilizare


Generator automat  îşi desfăşoară activitatea sub incidenţa legilor comerciale din România şi respectă conţinutul reglementărilor în vigoare, inclusiv cele cu privire la comerţul electronic.

Firma . este înregistrată în registrul de evidenţă a prelucrării datelor cu caracter personal al ANSPDCP 

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre firma  pentru informari referitoare la confirmarea si starea comenzilor, livrare,  produse si servicii nou introduse in vanzare, folosind notificari prin e-mail, web, fax, posta sau alte mijloace de comunicare. Unele dintre datele dvs. personale colectate de noi vor putea fi inaintate partenerilor (curieri, distribuitori) strict pentru scopul de a va livra marfa sau de a va contacta in vederea indeplinirii obligatiilor contractuale aferente efectuarii comenzii dvs.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau oricaror altor verificari justificate in baza legilor in vigoare.

Datele personale furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Generatorautomat .ro se angajeaza sa nu vânda, reutilizeze, închirieze sau sa dezvăluie in vreun fel aceste date oricaror terţi si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei comerciale cu clientul.

Sistemele noastre informatice  folosesc masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.
 
Echipa  se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001. Astfel, printr-o simpla cerere scrisa trimisa prin email, fax sau posta la adresele de contact mentionate in pagina office@generatorautomat,.ro ,puteti cere in mod gratuit rectificarea, actualizarea, blocarea, stergerea, anonimizarea sau incetarea completa a prelucrarii datelor dumneavoastra personale.
 
generatorautomat.ro certifica faptul ca respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic. Printre aceste drepturi se numara:

  • dreptul de a cere generatorautomat.ro. sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an
  • dreptul de a cere generatorautomat.ro sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001
  • dreptul de a cere generatorautomat.ro sa înceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor dvs. personale


Cu deosebita Stima Euroenergt.ro